Vysoké ceny pohonných hmot neovlivní prozatím nabídku "doprava zdarma".

Hodnocení obchodu

5,0 56 hodnocení
5
55x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MF Avatar autora Marcel Fabian | 10.8.2022
Vše Ok příště opět zde nakupuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.8.2022
děkuj za pohodový nákup a těšíme se na další spolupráci
MS Avatar autora Monika Skácelová | 10.8.2022
Vždy poradí, pomužou , objednají když nemají a dodají , instalují , prostě rodinné elelktro se službami jaké se už hned tak nevidí, děkujeme!!!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.8.2022
moc děkuji...
LS Avatar autora Libor Smital | 10.8.2022
u Linhartů vždycky dostanu to, co ve velkých obchodních řetězcích téměř neexistuje. Osobní přístup, poradenství, vstřícnost, kvalitu, poprodejní servis - zajímá je zákazník a udělají pro něj maximum.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.8.2022
Moc dějeme za recenzi - budeme se snažit i nadále.
TE Avatar autora Tomáš Eichner | 6.8.2022
Super obchod, naladí i TV :-) Výborná domluva již přes 20 let!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.8.2022
díky Tome
TB Avatar autora TOMÁŠ BORŮVKA | 5.8.2022
I Avatar autora Ivona | 4.8.2022
Vřele doporučuji...
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.8.2022
moc děkujeme
SB Avatar autora Svatopluk Bayer | 2.8.2022
Vše proběhlo v pořádku podle telefonické dohody - *****
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.8.2022
Pane Bayer díky.
LL Avatar autora Luděk Lindner | 1.8.2022
Vždy jsem byl s nákupem velice spokojen. Oceňuji ochotu a profesionalitu personálu personálu...
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.8.2022
Děkujeme za recenzi.
JS Avatar autora Janette Sinkulova | 29.7.2022
Naprostá spokojenost, rychlost, servis, profesionalita.. Mohu jen vřele doporučit.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 3.8.2022
Díky moc, radost spolupracovat.
MH Avatar autora Martin Horák | 26.7.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Moc děkujeme za kladné hodnocení proběhlého obchodu a přejeme vám at vše dlouho dobře slouží. Linhart P.
PS Avatar autora Petr Sulc | 21.7.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.7.2022
Moc děkujeme za kladné hodnocení proběhlého obchodu a přejeme vám at vše dlouho dobře slouží. Linhart P.
DO Avatar autora Denisa Ottová | 21.7.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 22.7.2022
Moc děkujeme za kladné hodnocení a přejeme vám at vše dlouho dobře slouží. Linhart P.
IB Avatar autora Iva Bartošová | 21.7.2022
Velmi doporučuji všem. Po telefonické domluvě, rychlé zaslání zboží. Pán velmi ochotný, skvělá domluva. Můžu jen a jen doporučit.
L Avatar autora Láslo | 17.7.2022
naprostá spokojenost zboží dovezeno domů firemním vozidlem platba na dobírku bez poplatku
JV Avatar autora Jiří Valihrach | 14.7.2022
Super obchod, poradí s výběrem, pomohli se zapojením. Doporučuji
I Avatar autora Iva | 13.7.2022
Maximální rychlost, spokojenost, je zde vidět zájem o zákazníka, perfektní komunikace, objednávám již podruhé a vždy budu jak se mi něco rozbije, jste 1**************, díky MOOOOOC ????????????.Iva
ZR Avatar autora Zdeněk Rybnikar | 28.4.2022
odborné poradenství - pan Linhart vysvětlil vlastnosti vysavače a přislíbil i pomoc se spárováním s mobilem, ale to jsem nakonec zvládl sám :) děkuji
VH Avatar autora Vilém Hošek | 24.4.2022
Nemám co bych dodal naprostá spokojenost.
PN Avatar autora Petr Novák | 22.4.2022
MP Avatar autora Milan Předota | 14.4.2022
Doporučuji Elektro Linhart - rychlá reakce a odeslání zboží, dostupnost skladem zboží, které jinde skladem neměli.
×

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení